ColourArt Aurinkopaneeli

290W FixSun ColourArt Aurinkopaneeli

 

Oletko joskus miettinyt, miksi aurinkopaneelit ovat aina mustia tai tummansinisiä? Miksi ei vihreitä tai muuten erilaisia? Miltä näyttäisivät paneelit, jotka olisivat katon kanssa samannäköiset? Entä jos voisit mainostaa yritystäsi aurinkopaneeleilla?

Uusi 290W FixSun ColourArt Solar Panel yhdistää nerokkaasti kaikki aurinkopaneelien hyödyt upeaan kustomoitavaan ulkoasuun.

Käyttökohteet

ColourArt paneeleita voi käyttää monenlaisissa kohteissa: Tiilikatolla, pelti- tai bitumikatolla tai minkä tahansa muun kattomateriaalin kanssa. Ne tehdään aina mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan: väri, kuvio tai design.

ColourArt paneeleita voi käyttää myös Deger -aurinkoseurainten kanssa. Hienoa, eikö?

Yksilölliset paneelit

Kodinomistajat voivat asentaa katoilleen paneelit, jotka muistuttavat kattomateriaalia. Vaihtoehtoisesti paneelit voivat olla ulkoasultaan jotain täysin erilaista.
Yritykset puolestaan voivat käyttää aurinkopaneelejaan markkinointiin, kun paneelit valmistetaan logon pohjalta tai paneeleihin kirjoitetaan yrityksen slogan.

Kaikki ColourArt paneelit ovat yksilöllisiä: ne suunnitellaan asiakkaan tarpeiden pohjalta. Ne voivat olla monivärisiä ja kuviollisia, niissä voi olla tekstiä ja kuvia. Vain taivas on rajana.

Ominaisuudet

ColourArt paneeli on kestävä ja luotettava. Sillä on 25 vuoden tehontuottotakuu ja 10 vuoden tuotetakuu. Paneelin mitat ovat 1640mm*992mm*40mm ja paino 18kg.

Kysy lisää, niin aloitetaan suunnittelu..